11 noiembrie 2021
rezerva acum

VORBITORI

Dr. Valeria Herdea
Medic de Familie

Ioana Chicet-Macoveiciuc
BLOGGER, PRINTESA URBANA

Alexandra Alexandru
Specialist in nutritie

Numele meu este Alexandra. Sunt tehnician nutritionist din 2014 si studenta la Universitatea de Medicina si Farmacie din Targu Mures, specializarea Nutritie si Dietetica, anul III. Am descoperit minunata lume a nutritiei in anul 2008, din postura de editor de carti de nutritie, si nu am incetat nici pana acum sa o studiez. Sunt pasionata de nutritia si alimentatia umana, drept pentru care din 2014 ajut oamenii sa raspunda la intrebarile “Eu cum fac ca sa slabesc?’’, “Eu ce mai mananc?”, “Cum scap de dependenta zahar?”, “Cum ma mentin?” “Eu cum imi hranesc copilul?” si sa implementeze schimbarile recomandate de mine pentru tot restul vietii.

Mirona Paun
Psiholog clinician, Founder, Tzitzi-Poc

Mirona Paun este psihoterapeut, psiholog clinician, autor de carti pentru copii, creator de continut si fondatorul programului de educatie emotionala Tzitzi-Poc. Are experienta de 16 ani in lucrul cu copiii in domenii precum entertaining, educatie si psihoterapie, avand perspective multiple asupra dezvoltarii si evolutiei acestuia in toate sistemele sale: familial, social si educational. Crede in potentialul creator al copiilor, in puterea jocului ca maniera de explorare a lumii interioare a copilariei si in forta povestilor. Pe acest principiu a creat Tzitzi-Poc, un ecosistem dedicat familiei prin care incurajeaza copiii si parintii sa se imprieteneasca cu emotiile lor, singurul de acest gen premiat si recunoscut la nivel national.

Simona Mitrea
Founder, Romanian Gifted School

Sunt mama a trei copii de 21 de ani, 19 ani, respectiv 15 ani, sotie, trainer, fondatorul primei scoli pentru copii cu abilitati inalte din Romania – Romanian Gifted School si doctorand in Stiintele Educatiei pe tema copiilor cu abilitati inalte. Sunt pasionata de educatie inca din copilarie, cand ma jucam cu catalogul si imi asumam rolul profesorilor copiilor de la bloc. Am parasit zona odata cu intrarea la liceul, mergand la mate-info, apoi urmand o prima etapa a formarii mele in zona economica (licenta si master). M-am intors la prima iubire acum 12 ani, in urma unei evaluari cognitive pe care i-am aplicat-o fiului meu si de atunci invat necontenit despre acest subiect al potentialului copilului cu capacitati intelectuale peste medie.

Diana Lupu
Psihoterapeut

Diana Lupu este psihoterapeutul unei noi generatii. Absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei din cadrul Universitatii Babes-Bolyai Cluj-Napoca, formata in psihoterapia de familie si de cuplu. Este psiholog si psihoterapeut, realizeaza emisiunea Love Is Fun but Complicated din cadrul publicatiei A List Magazine by Andreea Esca, sustine cauze pentru constientizarea si combaterea violentei domestice alaturi de asociatia A.L.E.G. prin proiectul #SiEuReusesc, scrie rubrica #PsihoDescoperiri in cadrul editurii Pagina de Psihologie. Curiozitatea este principalul elementul pe care Diana se bazeaza in activitatea s-a, iar dinamica relatiilor de cuplu si perioada adolescentei sunt domeniile sale de interes.

  • Hosting by Host-Age.ro